Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Honderden pakkende productteksten

De opdracht

Voor Första schreven wij honderden pakkende webteksten. Teksten die duidelijk vertellen wat het product kan en doet. Maar ook waar het merk voor staat en wat de belangrijkste eigenschappen zijn. En dat allemaal zo kort mogelijk.

Tone of voice

Vooraf bepalen we de opbouw van de tekst en nemen we de tone-of-voice van Första over. Dit is belangrijk, want zo passen onze productteksten naadloos binnen de bestaande webshop van onze opdrachtgever.

Forsta portfolio
Portfolio Forsta

Universeel in te zetten

De klanten van Första mogen de webteksten ook gebruiken. Voor hun eigen communicatie. Deze productteksten schrijven we dus universeel, bruikbaar voor meerdere (online) platformen. En dat is best een uitdaging. Een uitdaging waarin we absoluut zijn geslaagd.

Forsta logo

Over Första

Första is een exclusieve vertegenwoordiger van veel verschillende merken rondom koken, tafelen en huishoud. Het enorme assortiment aan kook-, keuken– & huishoudelijke artikelen maakt dat je efficiënt zaken kunt doen met een beperkt aantal leveranciers.

Wil jij ook professionele productteksten laten schrijven?