Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Een template om zelf mee te werken

De opdracht

Vesteda Platform vroeg ons een Mailchimptemplate te maken waarmee ze zelf gemakkelijk kunnen werken. Zo kunnen ze zelf hun periodieke nieuwsbrief maken en verzenden.

Interne nieuwsbrief

We maakten een template in de huisstijl van Vesteda Platform. We voegden verschillende blokken toe, die de klant naar believen kon gebruiken of verwijderen. Zo paste iedere interne nieuwsbrief binnen dit template.

Sommige elementen, zoals de contactpersonen in de regio, zijn vaste elementen en komen in iedere mailing terug.

VP platform
Vesteda Platform ipad

Veel nieuws

Vesteda Platform wil zoveel mogelijk informatie en nieuws delen met haar leden. Dit zijn soms berichten op de eigen website of het intranet. Maar soms ook externe berichten.

Hiervoor maakten we een overzichtelijk kader met een opsomming. Zo is het gemakkelijk om veel nieuwsberichten toch overzichtelijk te delen.

Vesteda Platform

Over Vesteda Platform

Het platform is een vereniging van Vesteda-huurdersorganisaties. Ze behartigt de belangen van alle huurdersorganisaties van Vestedawoningen en de afzonderlijke Vestedahuurders.

Wil je ook een Mailchimptemplate?

Waar je zelf eenvoudig mee kunt werken? Gewoon met de “drag and drop editor” van Mailchimp?