Website voor een bedrijventerrein

Voor het Forepark bouwden we een nieuwe website. We kozen voor een frisse, vernieuwende stijl die past bij de vereniging. De website bouwden we in WordPress en de styling deden we met Elementor. Uiteraard schreven we ook de content en stuurden we een fotograaf op pad om mooie beelden te schieten.

Website voor een bedrijventerrein

De opdracht

Van het Forepark kregen we de opdracht om de website aantrekkelijker te maken voor leden en niet leden van het Forepark. Daarnaast vroegen ze ons om de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te maken zodat het bestuur gemakkelijk zelf aanpassingen kan doen.

Overzichtelijke homepage

Op de homepage van de website vind je alles wat het Forepark te bieden heeft. En voor meer informatie klik je direct door naar de onderliggende pagina. De bezoeker weet precies wat hij kan verwachten op de website. Benieuwd geworden naar het eindresultaat? Je bekijkt de nieuwe website hier.

Overzichtelijke homepage

Gebruiksvriendelijke formulieren

Een wens van het bestuur was een gebruiksvriendelijk formulier dat op mobiel fijn werkt. Om dit te realiseren hebben we gebruik gemaakt van WP Forms. Een formulierenplugin van WordPress die op zowel desktop als mobiel perfect werkt. Via het formulier kunnen leden van het Forepark gemakkelijk een melding maken of een vraag stellen.

Nieuw beeldmateriaal

Op de oude website van het Forepark stonden foto’s, maar deze waren niet altijd even scherp. Daarom adviseerden we het bestuur om nieuwe foto’s te laten maken. Omdat zij de kennis en de tijd er niet voor hadden, hebben wij Aldwin van Krimpen benaderd. We hebben de opdracht uitgelegd, een briefing gemaakt en passende beelden voor de pagina’s uitgezocht. Overige foto’s gebruiken we voor de maandelijkse nieuwsbrieven en de nieuwsberichten op de website.

Nieuwe foto's
Vereniging Beheer Forepark

Over het Forepark

Het Forepark is de ideale locatie voor bedrijven. Het bedrijventerrein is gunstig gelegen, met directe verbindingen naar de grote steden. Met moderne voorzieningen en fijne service heeft het Forepark alles wat een ondernemer zoekt.

Wil jij ook een nieuwe website?

Vertel ons jouw online ambitie en wij helpen je bij het realiseren ervan.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.