Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Korte webteksten voor de zorgsector

De opdracht

Voor het Limburgse Zorg aan Zet schreven wij de teksten voor hun website. Op basis van een goede briefing en met het communicatiehandboek als handvat, schreven we de teksten voor alle diensten en een aantal blogs.

Korte teksten

Voor de nieuwe website moesten de webteksten kort zijn. En daar houden we van. Dus we zijn glansrijk geslaagd voor de opdracht.

Zorg aan zet portfolio
Zorg aan zet portfolio

Starten met een pilot

De opdracht begon trouwens met een pilot. Want als wij de teksten schrijven, moet onze schrijfstijl wel passen bij de opdrachtgever. Over de pilot was Zorg aan Zet tevreden. Dus we konden van start.

Zorg aan zet

Over Zorg aan Zet

Zorg aan Zet zet zich in voor een gezonde arbeidsmarkt in de Limburgse sector voor zorg en welzijn. Ze doen dit door het aanbieden van diverse diensten, bijeenkomsten, lespakketten en banenmarkten.

Recensie

onlineambitie heeft een groot gedeelte van de webteksten voor onze nieuwe corporate website geschreven. Hoewel we letterlijk op afstand met elkaar hebben samengewerkt, het ons eerste project samen was en we elkaar fysiek nog niet ontmoet hebben, voelt het contact met Chris meteen heel ‘dichtbij’. Chris is heel open, vindt het belangrijk goede kwaliteit te leveren, verdiept zich in de materie en staat open voor alle feedback.

– Veronique Leunissen, Adviseur marketing & communicatie van Zorg aan Zet

Wil jij ook (korte) webteksten laten schrijven?