Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Een start-up in de markt zetten

De opdracht

Wij adviseerden de start-up 2 glimpse over alle facetten van online marketing. We realiseerden een betere positie in Google en we zorgden voor een goede en regelmatige verzending van de nieuwsbrief. Daarnaast richtten we Facebook Ads en Google Ads in, om zo een groter bereik te krijgen.

Nieuwsbrief

Een duidelijke structuur, regelmatig verzendschema en een herkenbaar template waren de basis voor de e-mailmarketing van 2 glimpse. We adviseerden over de content, die 2glimpse zelf maakte. En we merkten dat de nieuwsbrief wekelijks erg goed ontvangen werd. Wat geweldig werkte voor de naamsbekendheid van 2glimpse.

2 glimpse mailchimp
Portfolio 2glimpse

Google

Met contentaanpassingen konden we de vindbaarheid van 2glimpse.com verbeteren. De mogelijkheden om de website te tweaken waren beperkt. Maar door slimme keuzes te maken haalden we er het maximale uit. Met Google Ads (advertenties) zorgden we verder voor een goede vindbaarheid onder de doelgroep.

Social media

We adviseerden over het gebruik van social media. We hebben voornamelijk instagram en facebook ingezet en op deze platformen ook geadverteerd. Zo creëerden we een groot bereik binnen de doelgroep.

2glimpse portfolio
2 glimpse logo

Over 2 glimpse

2 glimpse is een platform dat mensen verenigt die een glimp van een andere cultuur of leven willen opvangen door anderen uit te nodigen in hun eigen leven en thuisland.

Wil je ook bij de hand genomen worden bij het opzetten van jouw online marketing?