Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim

Een kleurrijke Mailchimptemplate

De opdracht

Maak 3 Mailchimptemplates waarmee we zelf gemakkelijk kunnen werken. En die Rebel Cactus ademen. Dus volledig in de huisstijl zijn. Kleurrijk en speels.

Dat was de opdracht. En we stonden meteen te popelen. Want wat leuk. Een nieuwsbrieftemplate voor een heel mooi initiatief voor kindersmartwatches. Slimme horloges voor kinderen die nog te jong zijn voor een echte telefoon. Maar als ze buitenspelen wil je ze wel kunnen bereiken.

Doelgroep bereiken

RebelCactus wil om 2 redenen de doelgroep bereiken. Ten eerste de vaste klanten. Die krijgen e-mails over nieuwe features en accessoires. Ten tweede mogelijke nieuwe klanten. Want dan geeft RebelCactus graag meer informatie over de kindersmartwatches. Ook maakten we een e-mail die ze als welkomst-e-mail sturen naar nieuwe abonnees. Wist je dat engagement stijgt als je je nieuwe abonnees keurig welkom heet?

Rebelcactus mailchimp
Rebelcactus mailchimp

Gebruiksvriendelijk template

We maakten een kleurrijk, speels en gebruiksvriendelijk template. Binnen de standaarden van Mailchimp creëren we iets bijzonders. Iets wat er helemaal niet zo mailchimperig uitziet. En dankzij de standaard maak je met de drag-and-drop-editor eenvoudig een mooie nieuwsbrief. En omdat de e-mail gewoon goed in elkaar zit, is de kans groter dat de e-mail zijn bestemming bereikt. Groter dan wanneer we ons niet aan de standaard zouden houden.

Rebelcactus logo

Over Rebel Cactus

Rebel Cactus is de maker van de Rebel Cactus Play. Dit is dé kindersmartwatch voor boomklimmers, telaatkomers, hondenuitlaters, stoepvoetballers, plassenstampers en dagdromers. Met een simkaart erin kun je ermee bellen en appen. Zo zijn kinderen altijd bereikbaar voor hun ouders. En voor vriendjes.

Wil jij ook een kleurrijk en speels nieuwsbrieftemplate?