Title Image

Wij waren op Content Marketing Fast Forward

Nieuws van onlineambitie

Wij waren op Content Marketing Fast Forward

We waren erbij. Op 18 mei vond in de Openbare Bibliotheek Amsterdam het #CMFF 2017 plaats. Chris van Marion schoof ’s morgens als tafelredacteur aan aan de experttafel van Diederik Martens.

Met 2 groepen ondernemers spraken we over Marketing Automation. Over hoe je ermee kunt starten, hoe je het ook voor een kleiner bedrijf kunt inzetten en in hoe je ervoor zorgt dat je niet in de “tooltrap” trapt.

Keep it Simple

Hoe kies je de juiste Marketing Automation Software? En hoe krijg je de organisatie mee? Diederik Martens beantwoordt tijdens de kennissessie deze en meer vragen.

Hij geeft een inzicht in het hoe je als organisatie kunt starten met Marketing Automation. Lees meer op de website van CMFF.

Vermijd de tooltrap

Hoe krijg je de juiste content bij de juiste persoon als je meer dan 3 miljoen leden of relaties hebt? 3 miljoen mensen, met allemaal een eigen identiteit, eigen wensen en eigen idee├źn.

Diederik Martens beantwoordt tijdens de kennissessie deze en meer vragen. Want veel bedrijven willen hun klanten persoonlijk benaderen. Maar hoe doe je dat als je klantenbestand groot is? Lees meer op de website van CMFF.

Marketing Automation

Wil je meer weten over Marketing Automation? Kijk dan even op de website van Diederik Martens.

 

Deel ons verhaal op social media