Title Image

We verhuizen naar Rotterdam-centrum

Nieuws van onlineambitie
We verhuizen naar het Groothandelsgebouw

We verhuizen naar Rotterdam-centrum

We trekken de deur aan de Schiehavenkade straks definitief achter ons dicht. Want we verhuizen naar het Groothandelsgebouw naast het Centraal Station. Na een lange zoektocht kwamen we hier terecht in de ‘Kleinhandel’. Een ongelooflijk toffe plek waar een inspirerende en creatieve sfeer hangt. Altijd! Dag en nacht.

De Lloyd

De Lloydpier is het creatieve hart van Rotterdam. Veel grote bureau’s zijn hier rond de Schiecentrale gevestigd. Maar de Lloydpier is tegelijkertijd ook gewoon een winderige uithoek. En hoewel je naast de Euromast niet echt van een uithoek kunt spreken. Is het ook zeker geen centrum. En dat centrum, die drukte en bedrijvigheid, die zoeken we juist.

Voel je de energie?

Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuw kantoor in de binnenstad. Waar het bruist. Waar je de energie voelt. En waar altijd mensen in beweging zijn. Die drukte, die willen we. Waarom? Omdat we onszelf ook druk en dynamisch en altijd in beweging vinden. šŸ™‚

Het Groothandelsgebouw

Stationsplein 45 wordt ons nieuwe adres. En dat is hetzelfde adres als honderden andere bedrijven die hier gevestigd zijn. Groot en klein. Ons nieuwe kantoor ligt op de eerste verdieping. Dat scheelt veel trappen in vergelijking met de 6e van nu. En als je op het Weena staat, kun je naar ons zwaaien. We proberen altijd terug te zwaaien, maar soms zitten we diep in ons werk en lukt dat even niet. Sorry alvast.

wall relief no 1

Wall Relief no. 1

We kijken uit op het Weena. Op het kunstwerkĀ Wall Relief no. 1. Dit is een bakstenenĀ reliĆ«f van 8,40 meter hoog en 10 meter breed. Er is in 1955 maar liefst 4 maanden aan gemetseld. En toen in 2015 het gebouw First werd opgeleverd, werd dit relief erin teruggeplaatst. Gaaf he! Een stukje historie in Rotterdam. Dat zie je niet vaak. Hoewel… wist je dat het hele Groothandelsgebouw een rijksmonument is? En wist je ook dat er geen Wall Relief no. 2 is? De kunstenaar heeft het bij deze ene gelaten. En dat maakt het nog unieker.

Meet us at the rooftop

Wil je eens kennis maken met onlineambitie? Laten we dan afspreken op het dakterras van ons nieuwe kantoor. Want bovenop het Groothandelsgebouw heb je uitzicht over de altijd maar voortrazende stad. Als dat niet inspireert tot grootse online daden…

nieuw kantoor onlineambitie

Ons nieuwe kantoor

Het officiĆ«le adres van ons nieuwe kantoor is Stationsplein 45 B1.048, 3013 AK in Rotterdam. We zijn vast niet het eerste, maar zeker wel het leukste en sympathiekste contentmarketingbureau dat hier gevestigd is. Kom je langs? Neem dan ingang C. Dat is het makkelijkst. En deze verhuizing betekent voor ons ook een nieuw telefoonnummer:Ā 010 307 5468. Tot snel!

Deel ons verhaal op social media