Title Image

Jam cadeau

Nieuws van onlineambitie

Jam cadeau

De zomervakantie is voorbij. Iedereen is weer terug. Aan het werk als het ware. Daarom vonden wij het tijd voor een cadeautje. Onze vaste klanten ontvingen afgelopen week een fijn potje zelfgemaakte jam. Met een persoonlijke boodschap. En met een grandioze inhoud. Want het gaat om de inhoud. Ook in het geval van jam.

Zelfgemaakt en gebotteld

Op de Afrikaandermarkt in Rotterdam-Zuid tikten we een flinke hoeveelheid verse aardbeien op de kop. Vers geplukt! Het belangrijkste ingrediënt was binnen. De glazen jampotjes hadden we al eerder besteld. Dus die stonden keurig gesteriliseerd klaar om gevuld te worden. Wat mist er dan nog? Citroenen! Die haalden we ook op de ‘mart’. En natuurlijk de geleisuiker. Nu zijn we compleet.

Een persoonlijk etiket

Voor iedere klant maakten we een persoonlijk etiket. Daarop staat hoeveel we van hem of haar houden. En hoe fijn we het vinden dat we al zo lang samenwerken. Want 1. we gaan altijd relaties aan voor de langere termijn. En 2. we werken echt samen. Dus we werken niet voor, maar mèt onze klanten.

Feestelijke reacties

De reacties waren geweldig. En terecht (al zeggen we het zelf)! Want wie verwacht er nou een potje jam van het online bureau? Onze klanten en relaties waren positief verrast. Precies waar het ons om ging. Onze klanten positief verrassen met een sympathieke actie.

🙂 positief verrassen met een sympathieke actie 🙂

De zomervakantie is voorbij. En we zijn weer aan de slag met allerlei mooie projecten. Ondertussen genieten we van de heerlijke jam. Zoet, met een klein zuurtje.

Wil je ook zo’n fijn potje jam? Maak dan nu een afspraak. En wij nemen er eentje voor je mee.

 

Deel ons verhaal op social media