Title Image

Gecertificeerd Mailchimppartner

Een blog van onlineambitie
gecertificeerd-mailchimppartner

Gecertificeerd Mailchimppartner

We zijn al heel lang Mailchimppartner. En vanaf nu zijn we ook officieel gecertificeerd. Tijdens een lang assessment kregen we verschillende cases voorgeschoteld. Voor al deze cases konden we de beste Mailchimpoplossing bedenken. Zo wisten we aan te tonen dat we alle ins en outs van Mailchimp kennen. En daarmee verdienden wij dit prachtige certificaat.

Nu denk je misschien: waarom heeft onlineambitie zich niet eerder gecertificeerd? Nou, dat komt doordat dit certificaat spiksplinternieuw is. Het was er gewoon nog niet.

Mailchimp Gecertificeerd

Hier bel je ons voor

Wij kennen Mailchimp dus van binnen en van buiten. We kunnen ermee lezen en schrijven. En soms… soms dromen we er zelfs over. Je belt ons voor e-mailtemplates, campagnes, rapportages, het vergroten van je publiek en automation. En eigenlijk nog veel meer. Want Mailchimp biedt eindeloze mogelijkheden om je publiek te bereiken. Via e-mail, social media, Google en per post.

Mailchimp Helpdesk

Werk je zelf met Mailchimp? En wil je dat een expert even met je meekijkt? Maak dan gebruik van onze Mailchimp Helpdesk. We maken een bel-, mail-, of koffie-afspraak en we helpen je verder met Mailchimp. Gewoon tegen uurtje-factuurtje. Overzichtelijk he! Neem contact op voor meer informatie.

We denken graag met je mee.

Deel ons verhaal op social media