Interim online marketeer Rotterdam

– Haal kennis en kunde in huis –

Jij zoekt…

Jij zoekt een online marketeer die tijdelijk jouw bedrijf of de afdeling versterkt. Op projectbasis of als vervanger voor een tijdelijk verlof. Je zoekt iemand die all round is en veel kennis en ervaring heeft. En natuurlijk iemand met wie het fijn samenwerken is.

Ik ben…

Ik ben zo’n online marketeer. Ik leid onlineambitie en heb daarnaast de mogelijkheid om ad interim te werken. Ik ben een ster in e-mail, google en WordPress. Fan van goede content en in het bezit van een zogenoemde ‘vlotte pen’. Maar laten we eerst eens kijken of het wel klikt. Zin in een Rotterdams bakkie met een kaakje? Bel of mail Chris.

Digital Marketing uit Rotterdam

Wij zijn een Rotterdams bureau voor digital marketing. Gevestigd in het hart van de stad, het Groothandelsgebouw. Van hieruit realiseren we de online ambitie van onze klanten. Met veel liefde, maximale inspanning en gefocust op het resultaat en de samenwerking.

Online marketeer ad interim

Zoek je een interim online marketeer met kennis van SEO, SEA, Content en E-mail? Neem dan contact op met Chris. Bijvoorbeeld op projectbasis bij de ontwikkeling van een nieuwe website, de uitrol van een nieuwe strategie of het opzetten van een online marketing campagne. Maar ook als vervanging van een verlof of als tijdelijke all round versterking van het team.

Koffie drinken?

Recensies

Ik ben zo blij dat ik je gegoogeld heb

– Emerald –

Een toegevoegde waarde voor onze motorrijschool

– RMTC –

De webteksten zijn inspirerend en écht pakkend

– Emerald –

onlineambitie voelt goed aan wat passend en wenselijk is

– i-Inspire –

Kennismaken? Koffie drinken? Offerte aanvragen?

E-mail: chris@onlineambitie.nl

Telefoon: 010 307 5468

Bezoekadres: Stationsplein 45 in Rotterdam