Mailchimp Template

– Een gebruiksvriendelijk mailchimp template  –

Jij zoekt…

Jij zoekt een bureau dat je kan helpen met jouw Mailchimp template. Je zoekt een Mailchimp Expert waarmee het prettig samenwerken is. Zodat een mooi template snel en goed geregeld is. Een template die eenvoudig te vullen is. Die ook perfect past bij jouw huisstijl.

Wij zijn…

Wij zijn zo’n bureau. Gevestigd in het centrum van Rotterdam. Korte lijnen, we reageren snel, denken mee en voeren uit. Wij maken een Mailchimp Template in jouw eigen huisstijl. En zijn de Nederlandse Mailchimp Expert Partner. Zin in een Rotterdams bakkie met een kaakje? Bel of mail Chris.

Mailchimp Experts Partner

Mailchimp Expert Partner

Wij zijn partner van Mailchimp en opgenomen in de Mailchimp Expert Directory. Hierdoor hebben we korte lijnen met Mailchimp en kunnen we jou nog beter helpen met mooie template. Tof he!

mailchimp-template

Past goed bij de doelgroep

Iedere doelgroep is anders. Het is belangrijk dat de opmaak van de template hierbij aansluit. De juiste combinatie tussen de opmaak en het taalgebruik zal jouw klanten aan je bedrijf binden.

mailchimp-content-expert

Jouw huisstijl

We gebruiken de aangeboden functies van Mailchimp. Zo blijft alles naar behoren werken en is het altijd gemakkelijk aan te passen. Met deze functies kunnen wij een Mailchimp template opzetten die perfect aansluit bij jouw huisstijl.

mailchimp-template

Template-expert

Wij zijn Mailchimp Template-expert. Wij maken voor jouw organisatie een Mailchimp template op maat. Hierbij houden we ons aan de standaarden van Mailchimp. Zo garanderen we een perfecte werking, ook op mobiel.

Voor deze bedrijven maakten we al een template

vondel-finance

Uitnodigingen voor een event via Mailchimp

emjee-ict.diensten

Sterk Template voor Mailchimp Nieuwsbrief

kinderdam

1 template voor 70 nieuwsbrieven

2glimpse

Een start-up in de markt zetten

Quantum Leap

Een informatieve nieuwsbrief

Daarom houden wij van Mailchimp

Mailchimp is supergebruiksvriendelijk en heeft een geweldig hoge deliverability (dit betekent dat de nieuwsbrieven daadwerkelijk aankomen). Nieuwsbrieven versturen met Mailchimp is laagdrempelig én professioneel. Door een template op een juiste manier op te zetten is hij makkelijk te gebruiken. Zo neem je jezelf veel werk en dus tijd uit handen.

Persoonlijk

Een nieuwsbrief die begint met de naam van de lezer. Zo voel je je aangesproken en lees je graag verder. Een persoonlijke nieuwsbrief valt vele malen beter op. Zo bouw je aan een band tussen jou en je klanten.

Professioneel

Je nieuwsbrief moet opvallen maar er natuurlijk niet uitzien als een kinderwerkje. Wij helpen je om een mooi ontwerp neer te zetten. Een die past bij jouw huisstijl. En die zich aan de opgestelde Mailchimp richtlijnen houdt.

Gebruiksvriendelijk

Mailchimp is een gebruiksvriendelijk programma. We werken met de aangeboden blokken van Mailchimp zelf. Zo is de template niet alleen makkelijk in gebruik, maar blijft hij ook werken hoe jij het wilt.

Over onlineambitie

Digital Marketing uit Rotterdam

Wij zijn een Rotterdams bureau voor digital marketing. Gevestigd in het hart van de stad, het Groothandelsgebouw. Van hieruit realiseren we de online ambitie van onze klanten. Met veel liefde, maximale inspanning en gefocust op het resultaat en de samenwerking.

Wij zijn Mailchimp Expert

Wij werken al heel lang met Mailchimp. En we zijn officieel Mailchimp Expert Partner. Ons profiel vind je hier: https://experts.mailchimp.com/experts/onlineambitie. Daarom kunnen we de perfecte template voor jou maken. Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen van Mailchimp. Zo werkt jouw template altijd optimaal. Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.

Koffie drinken?

Recensies

Ik ben zo blij dat ik je gegoogeld heb

– Emerald –

Een toegevoegde waarde voor onze motorrijschool

– RMTC –

De webteksten zijn inspirerend en écht pakkend

– Emerald –

onlineambitie voelt goed aan wat passend en wenselijk is

– i-Inspire –

Daarom wil je met ons werken

Expert

Wij zijn jouw expert voor E-mail, Google en Webcontent. Huur ons in voor advies en/of uitvoering.

Persoonlijk

Je krijgt één contactpersoon met alle expertise die je nodig hebt. En je kunt hem altijd bellen en mailen. Altijd!

Klein bureau

Wij zijn een klein bureau met korte lijnen. En dankzij ons grote netwerk hebben we toch gewoon alles in huis.

Full Service

We nemen je alle online zaken uit handen. Ook de correspondentie met de webbouwer of hostingpartij.

We bloggen ook

(meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg een mailtje als we een nieuw artikel plaatsen)

Kennismaken? Koffie drinken? Offerte aanvragen?

E-mail: chris@onlineambitie.nl

Telefoon: 010 307 5468

Bezoekadres: Stationsplein 45 in Rotterdam