Adverteren op Facebook

We zorgen voor een groot bereik binnen jouw doelgroep

Mogen we voor jou adverteren op Facebook?

Met adverteren op Facebook zorgen wij ervoor dat jij je doelgroep bereikt. En door de juiste tools in te zetten bakenen we de groep waaraan we de advertentie tonen perfect af.

Laten we eerst eens koffie drinken

Creëer bereik voor contentmarketing

Adverteren op Facebook kun je perfect combineren met contentmarketing en remarketing. Kortom, het is de perfecte manier om direct te communiceren met mensen waarvoor jouw bedrijf relevant is.

Gericht adverteren

Facebook maakt het mogelijk om de doelgroep op basis van demografische gegevens, geografische gegevens en interessegebieden af te bakenen. Zo communiceer je alleen met jouw daadwerkelijke doelgroep.

Ingrediënten voor adverteren op Facebook

De perfecte landingspagina

Doelgroep

Pakkende advertenties

Remarketing (optioneel)

Constant meten en verbeteren

Zo werken wij

Adverteren op facebook start met een bedrijfspagina op Facebook. Als je dit nog niet hebt, zetten wij hem voor je op. Vervolgens kiezen we de doelgroep en bouwen de campagnes op. Vanaf het moment dat we starten met adverteren, meten we constant de resultaten en sturen we bij als dit nodig is.

Portfolio

Bekijk de cases van ‘Adverteren op Facebook’ die ons eerder al erg blije klanten opleverden.

    Sorry, no posts matched your criteria.

Zullen we afspreken?

Heb je al zin in een inspirerend gesprek? Laten we dan snel eens afspreken en samen jouw Facebookcampagne bespreken. Wij hebben er al zin in. Jij ook?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht