Adverteren in Google Adwords

Wij zorgen voor de beste resultaten uit jouw Adwordscampagne

Mogen we jouw Adwordscampagne beheren?

Wij nemen je graag jouw complete Adwordscampagne uit handen. Want de snelste manier om bovenaan in Google te komen is adverteren in Google Adwords. onlineambitie is gecertificeerd Google Partner en helpt je graag verder.

Laten we eerst eens koffie drinken

Daarom adverteer je in Google

4 adwords advertenties, 3 lokale google maps resultaten, 1 regel met afbeeldingen en daarna pas de organische resultaten. Dit is de opbouw van de google resultaten op een willekeurige zoekterm. Dus als je in google bovenaan wilt staan, dan zul je moeten adverteren.

Lagere klikkosten

Door de juiste zoektermen te kiezen, realiseren we lage klikkosten. En we gebruiken goed afgebakende zoektermen die alleen relevant verkeer naar jouw website sturen.

Ingrediënten voor adverteren in Google

Relevante landingspagina's

De juiste zoektermen

Pakkende advertenties

Remarketing (optioneel)

Constant meten en verbeteren

Zo werken wij

Google Adwords is synoniem voor meten en optimaliseren. We starten met een schot hagel om te kunnen meten welke kant we op moeten. Vervolgens perken we de zoektermen steeds verder in, zodat alleen echt relevant verkeer jouw website bezoekt.

Portfolio

Bekijk de cases van ‘Adverteren in Google Adwords’ die ons eerder al erg blije klanten opleverden.

    Sorry, no posts matched your criteria.

Zullen we afspreken?

Heb je al zin in een inspirerend gesprek? Laten we dan snel eens afspreken en samen de enorme kansen van Google Adwords bespreken. Wij hebben er al zin in. Jij ook?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht