Infographic: 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief. En ga meteen goed van start.
Zes tips voor een sterke nieuwsbrief

Bureau voor e-mailmarketing

Wij zijn Mailchimp PRO Partner. En we zijn dagelijks bezig met e-mailmarketing. Wij maken e-mails, nieuwsbrieven, automations en mailtemplates. Starten met e-mailmarketing kan best overweldigend zijn. Wij helpen je graag op weg. 

Wij zijn onlineambitie

We zijn een klein bureau in Rotterdam centrum. We zitten naast het Centraal Station. We vinden het leuk als je vrijblijvend eens langs komt om over jouw e-mailmarketing te praten.  Vind je het fijner als we naar jou toe komen? Dan doen we dat. Mail ons voor een afspraak.

Apetrots zijn we op ons werk.

#E-mailmarketing #Mailchimp

Voor Rebel Cactus ontwierpen we een kleurrijk template voor hun nieuwsbrieven. Daarnaast maakten we de periodieke nieuwsbrieven en automations.

Voor de koeriersbedrijven JBM en Circuit Sneltransport maakten we een Mailchimptemplate. Dat we iedere maand gebruiken om nieuwsbrieven mee te versturen.

Maandelijks maken wij de nieuwsbrief voor de BIZ Nieuwe Binnenweg Delfshaven in Rotterdam. Op deze manier communiceert deze BIZ met haar leden. En betrekt zij alle ondernemers in d

De voordelen van onlineambitie

Dit is waarom onze klanten graag met ons samenwerken

Mailchimp PRO Partner

Pro Partner

Wij werken veel met Mailchimp. Volgens ons de fijnste nieuwsbriefsoftware die er is. Als Mailchimp Pro Partner zijn we gecertificeerd en hebben we korte lijnen met mailchimp.

E-mail expert

Expert

Wij maken dagelijks e-mails, nieuwsbrieven, automations en e-mailtemplates. We zijn er expert in en we kunnen jou helpen het maximale uit e-mailmarketing te halen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Als wij voor je aan de slag mogen, dan werken we echt samen. Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt zijn hierbij onmisbaar. Samen maken we de mooiste e-mails voor jouw doelgroep.

Klein team

Klein bureau

onlineambitie is een klein Rotterdams online marketing bureau. Dat vinden wij fijn. En voor jou is het ook fijn. Want een klein bureau betekent korte lijnen en altijd ruimte voor spoedopdrachten.

Rotterdams bureau voor
e-mailmarketing

Hier in het centrum van Rotterdam maken we de mooiste nieuwsbrieven voor bedrijven en instellingen in heel Nederland. Bij ons draait het om de inhoud. Om sympathieke content. Om echt toegevoegde waarde.

Want de content bepaalt het succes van e-mailmarketing. Zo helpen we onze klanten een sterke band met hun doelgroep op te bouwen.

Wil je meer weten? 

Wat is jouw onlineambitie

Afspreken? Even bellen? Offerte aanvragen?

Bel Chris, Hester, Brechje of Ilze op 010 307 5468, stuur een e-mail naar info@onlineambitie.nl of vul het formulier in.

Wij vinden het ook leuk als je langskomt. In het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit is ons bezoekadres: Stationsplein 45 B1.048.

Ontvang de infographic met 6 tips voor een sterke nieuwsbrief

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze infographic.