Menu
 

gevonden worden in google

gevonden worden in google

gevonden worden in google

gevonden worden in google, wie wil dat nou niet?

als u goed gevonden wordt, dan levert dit meer bezoekers op voor uw website. en als uw website keurig op orde is, levert dit op zijn beurt weer meer klanten op. het is dus belangrijk om goed gevonden te worden. in google kunt u kiezen voor:

  • organisch gevonden worden
  • betaald gevonden worden

organisch gevonden worden

organisch gevonden worden in google is goud waard. als uw website bij de bovenste zoekresultaten staat, kunt u veel extra bezoekers verwachten. gratis! hier gaat echter wel iets aan vooraf, want wilt u gevonden worden in google, dan zal uw website minimaal bij de eerste 5 resultaten moeten staan.

eerste 5 resultaten

de eerste 5 zoekresultaten in google staan boven de vouw en vallen dus meteen op voor de zoeker. de resultaten 6 tot 10 zijn minder interessant en leveren minder bezoekers op. vanaf positie 11 komt u op de 2e pagina terecht, waar bijna niemand meer zoekt.

locatiegebonden zoekresultaten

de zoekresultaten in google zijn meestal locatiegebonden. dus als u in rotterdam een “goede herenkapper” zoekt, krijgt u andere resultaten dan wanneer u dezelfde zoekopdracht in amsterdam uitvoert.

wat doet de concurrentie?

u bent niet de enige die goed gevonden wilt worden in google. uw concurrenten willen dit ook. hoe groter de concurrentie, hoe kleiner de kans dat u bij de bovenste resultaten terecht komt.

zoekwoordenonderzoek

een goed zoekwoordenonderzoek helpt u bij het bepalen van de concurrentie op een bepaald zoekwoord. het is de truc om zoektermen te vinden met veel potentiele bezoekers, maar weinig concurrentie. wij kunnen dit onderzoek voor u doen en u adviseren op welke zoektermen u zich het beste kunt richten.

meten en verbeteren

zoekmachineoptimalisatie bestaat voor een groot deel uit meten en verbeteren. op het moment dat u uw ranking verwaarloost, is de kans groot dat u wegzakt uit die zo belangrijke top 5. de concurrentie werkt ondertussen namelijk wel keihard aan het verbeteren van hun positie. gevonden worden in google lukt alleen als u continue werkt aan de positie van uw zoektermen.

google adwords

betaald gevonden worden in google is voor iedereen mogelijk met google adwords. de advertenties worden boven en naast de zoekresultaten weergegeven. adverteren in google is laagdrempelig, u kunt zelf uw budget instellen, u betaalt alleen per klik (dus per daadwerkelijke bezoeker) en u kunt ermee starten of stoppen wanneer u wilt. ondanks dat u voor iedere bezoeker moet betalen, weet u wel zeker dat u gevonden wordt.

wij kunnen u helpen een advertentiecampagne op te zetten en te onderhouden.

betaalde en gratis zoekresultaten

vaak combineren we de betaalde en de gratis zoekresultaten. op zoektermen waarbij de concurrentie hevig is, adverteren we. zodat u ook op deze termen, zij het betaald, goed worden gevonden in de zoekmachine.

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]