Ecco Italia kiest voor ons

We overtuigen reizigers en vakantievierders met mooie verhalen over Italië
ecco italia kiest voor onlineambitie

Ecco Italia kiest voor ons

Het reisbureau Ecco Italia heeft ons gekozen voor hun complete contentstrategie. Wij zijn meteen vol goede zin aan de slag gegaan met het schrijven van mooie verhalen. Mooie verhalen over mooie accommocaties in heel Italië. Ecco Italia wil haar klanten nét even wat meer bieden. En daarin lijken wij wel erg veel op elkaar.

Veeleisende doelgroep

Ecco Italia bezoekt alle accommodaties zelf. En regelmatig krijgen accommodaties ‘nee’ te horen. Omdat die accommodatie gewoon niet aansluit op de veeleisende doelgroep van Ecco. Een veeleisende doelgroep waar wij voor mogen gaan schrijven. Die uitdaging nemen we zeker aan.

Glimlach

Met het zoeken naar een vakantie geldt nog meer dan anders dat je een glimlach op je gezicht wilt krijgen als je over de accommodatie leest. Een glimlach die steeds breder en overtuigender wordt. Totdat je onderaan de pagina de beschikbaarheid controleert en de boeking officieel maakt. Die glimlach gaan wij de komende tijd voor Ecco realiseren. En daar krijgen we zelf ook weer een brede glimlach van. leuk he!

Over Ecco Italia

Ecco Italia wil haar klanten het echte, authentieke Italië laten zien. Dineren aan lange tafels in de zonovergoten tuin, het glooiende landschap met kronkelende wegen en slanke cipressen, eindeloze bossen met pijnbomen en een willekeur aan middeleeuwse stadjes en dorpjes waar de tijd echt heeft stil gestaan. Deze ervaring realiseren zij door het selecteren van alleen de allerbeste accommodaties.

Website: www.eccoitalia.nl

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]