Nieuwsbrief uitbesteden

Wij plannen, maken en versturen toffe nieuwsbrieven

Wil je de nieuwsbrief uitbesteden?

Nieuwsbrief uitbesteden is een goed idee. Wij zijn vreselijk goed in het bedenken, schrijven en versturen van nieuwsbrieven.

Laten we eerst eens koffie drinken

Nieuwsbriefprofessionals

Wil jij je klanten regelmatig op de hoogte houden van ontwikkelingen in de branche? Wil je de verkopen stimuleren door extra aandacht te vragen voor jouw producten of diensten? Of wil je je klanten binden met boeiende verhalen? Besteed dan de nieuwsbrief uit aan de nieuwsbriefprofessionals van onlineambitie.

Houd contact met je doelgroep

Door de nieuwsbrief uit te besteden weet je zeker dat jouw klanten regelmatig een persoonlijk bericht van jouw bedrijf in hun mailbox krijgen. Op die manier hou je eenvoudig contact met je doelgroep.

Ingrediënten voor een goede nieuwsbrief

Een goed verhaal

Een verrijkte adressenlijst

Een uitmuntend mailprogramma

Een goede analyse en rapportage

Zo maken wij jouw nieuwsbrief

  1. We starten met de e-mailadressen van je klanten, want die mogen we mailen. Deze lijst laten we vervolgens groeien, zodat het bereik steeds groter wordt. En we kijken of we de lijst kunnen verrijken. Want hoe meer informatie we hebben over de ontvangers, hoe specifieker we kunnen mailen.
  2. We ontwerpen een e-mailtemplate die past bij jouw huisstijl. En we kiezen voor een standaard indeling, zodat het herkenbaar is voor de ontvanger.
  3. Vervolgens schrijven, plannen en versturen we de nieuwsbrieven.  En natuurlijk maken we statistieken waarop we kunnen sturen. Met onlineambitie wordt e-mailmarketing een succes!

Portfolio

Bekijk de cases van ‘nieuwsbrief uitbesteden’ die ons eerder al erg blije klanten opleverde.

  • Nieuwsbrieven voor webshops
  • Een informatieve nieuwsbrief
  • Klantenbinding door e-mailmarketing
  • Tienduizenden deelnemers voor BesteBondscoach

Zullen we afspreken?

Heb je al zin in een inspirerend gesprek? Laten we dan snel eens afspreken en samen het uitbesteden van de nieuwsbrieven bespreken. Wij hebben er al zin in. Jij ook?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]