Nieuwsbrief Mailchimp

Wij plannen, maken en versturen toffe nieuwsbrieven in Mailchimp

Nieuwsbrief versturen met Mailchimp?

Wij zijn vreselijk goed in het bedenken, schrijven en versturen van nieuwsbrieven. We werken standaard met het programma Mailchimp. Wil jij nieuwsbrieven versturen met Mailchimp? En zoek je een geweldige partij die dit voor je kan uitvoeren? Dan zit je bij ons goed.

Ingrediënten voor een goede nieuwsbrief

Een goed verhaal

Een verrijkte adressenlijst

Een uitmuntend mailprogramma (Mailchimp!)

Een goede analyse en rapportage

Houd contact met de doelgroep

Wij weten alles van Mailchimp. We richten dit perfect voor je in en halen alles eruit wat voor jouw bedrijf van belang is. En we doen meer. We bewaken de planning, schrijven boeiende verhalen en we zorgen ervoor dat jouw klanten op het beste moment hun nieuwsbrief ontvangen. Hierdoor creëren we een zo groot mogelijke impact. En dat is nou precies de bedoeling!

Wij zijn expert in Mailchimp
Wij zijn expert in Mailchimp

Wij maken nieuwsbrieven in Mailchimp

  1. We starten met de e-mailadressen van je klanten, want die mogen we mailen. Deze lijst importeren we in Mailchimp en laten we vervolgens groeien, zodat het bereik steeds groter wordt. En we kijken of we de lijst kunnen verrijken. Want hoe meer informatie we hebben over de ontvangers, hoe specifieker we kunnen mailen.
  2. We ontwerpen een e-mailtemplate die past bij jouw huisstijl. En we kiezen voor een standaard indeling, zodat het herkenbaar is voor de ontvanger.
  3. Vervolgens schrijven, plannen en versturen we de nieuwsbrieven.  En natuurlijk maken we statistieken waarop we kunnen sturen. Met onlineambitie en Mailchimp wordt e-mailmarketing een succes!

Portfolio

Bekijk de cases van ‘Nieuwsbrief Mailchimp’ die ons eerder al erg blije klanten opleverde.

  • Nieuwsbrieven voor webshops
  • Een informatieve nieuwsbrief
  • Klantenbinding door e-mailmarketing
  • Tienduizenden deelnemers voor BesteBondscoach

Het start met een gesprek

Zullen we samen nieuwsbrieven gaan verzenden via Mailchimp? Laten we dan starten we met een vrijblijvend gesprek. Want de basis van een goede samenwerking is het allereerste kennismakingsgesprek. We leggen onze werkwijze uit, geven aan wat we van jou verwachten en wat je van ons mag verwachten. Op basis van jouw doelstelling maken we vervolgens een passend voorstel. Als we het eens zijn starten we samen om van jouw nieuwsbrief een succes te maken. Eventueel werken we hierin samen met de websitebouwer en/of IT-manager.

Zullen we afspreken?

Heb je al zin in een inspirerend gesprek? Laten we dan snel eens afspreken en samen jouw ambitie voor de nieuwsbrieven bespreken. Wij hebben er al zin in. Jij ook?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]