nieuws

vullen van de website

17 februari 2015

het oneerbiedig 'vullen van de website' is het belangrijkste onderdeel van uw nieuwe website. dus wacht er niet mee tot het laatste moment. start met vullen en laat daarna pas de website bouwen.

vullen van de website

als u gevonden wordt in google, dan levert dit meer bezoekers op voor uw website. en als uw website keurig op orde is, levert dit op zijn beurt weer meer klanten op.

bind uw klanten met een e-mailnieuwsbrief

de e-mailnieuwsbrief is een krachtig communicatiemiddel voor ieder bedrijf.

ouderwetse winkelformules sneuvelen

gevonden worden in google

18 november 2014

als u gevonden wordt in google, dan levert dit meer bezoekers op voor uw website. en als uw website keurig op orde is, levert dit op zijn beurt weer meer klanten op.

gevonden worden in google

welk verhaal vertelt u?

23 oktober 2014

dus u wilt uw klanten aan u binden? neem ze dan mee in uw verhaal. want een bedrijf met een verhaal wordt beter gevonden en krijgt een betere binding met haar klanten.

welk verhaal vertelt u?

veranderingen in adwords

15 oktober 2014

google past het uiterlijk van de mobiele adwords advertenties aan om beter in te kunnen spelen op het gedrag van de mobiele gebruiker.

veranderingen in adwords

wij zijn google partner

30 september 2014

wij zijn officieel google partner. dit betekent dat wij zijn gecertificeerd door google om google adwords campagnes op te zetten en te onderhouden voor onze klanten.

wij zijn google partner

waarom zou u nou bloggen over anderen? Heel simpel. omdat anderen dat leuk vinden en het bericht waarin ze genoemd worden graag willen delen met hun fans.

blog eens over iemand anders

facebook biedt voor alle bedrijven heel interessante mogelijkheden. maar naast voordelen zijn er ook nadelen aan adverteren op facebook.

voordelen en nadelen van facebook adverteren

u wilt uw doelgroep bereiken en boeien. u wilt meer online aanwezigheid en zichtbaar zijn op het internet. Hoe doet u dat?

online Marketing voor uw webshop

google penguin is een zelf lerende update voor het algoritme van google. de penguin update pakt websites met slechte linkprofielen aan.

niet bang voor de google penguin update

Meer bezoekers op uw website, wie wil dat nou niet? Hoe hoog of laag je gemiddelde conversiepercentage ook is, meer bezoekers zorgen altijd voor meer verkopen of aanvragen...

meer bezoekers op website

Webteksten zijn onderhevig aan mode. Als je maandelijks de teksten op je website doorleest, zul je maandelijks wijzigingen aanbrengen. Er is altijd wel een woord of een zin die beter kan. En meet je ook de vindbaarheid? Dan zul je nog meer willen wijzigen...

de evolutie van een webtekst

Google Lokaal is de nieuwe naam van Google Places. Het is volledig geïntegreerd in het sociale netwerk Google Plus. Dit biedt voor zowel bedrijven als de klanten vele nieuwe voordelen.

google lokaal

Een goede nieuwsbrief schrijven begint met het bepalen van je doelgroep en haar redenen om uw nieuwsbrief te willen lezen. Hiervoor definieren we 3 hoofdredenen.

een goede nieuwsbrief schrijven

De waarde van verse content op je website is erg hoog. En als je er op de juiste manier mee omgaat, kun je er nog lang van genieten ook. Dan blijft de content extra lang vers.

de waarde van verse content

Pinterest is niet alleen een mooie social-image-sharing-tool, het is ook een krachtige SEO tool. In 3 eenvoudige stappen kun je jouw pinterestaccount optimaliseren voor de zoekmachine.

seo met pinterest

Website onderhouden is belangrijk. Misschien nog wel belangrijker dan de aanschaf van de website. Wilt u zelf uw bedrijfswebsite onderhouden? Of wilt u dit juist uitbesteden?

Website onderhouden

Twitter is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een onmisbaar 'social medium'. Steeds meer bedrijven willen aanwezig zijn op twitter. Maar ja, hoe pak je dit aan? Want, hoe werkt twitter eigenlijk?

Hoe werkt Twitter

Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van Twitter en gaan zakelijk twitteren. Zakelijk twitteren wijkt door het zakelijk karakter af van privé twitteren.

Zakelijk twitteren

Wat wordt er over u of uw bedrijf geschreven op het internet? Wat wordt er gezegd over uw merk in social media? En voor u persoonlijk: waar vindt u een vacature van de door u begeerde functie?

Google Alerts

De webtekst is hierdoor een van de belangrijkste aandachtspunten om tot een zoekmachinevriendelijke website te komen. maar hoe schrijf je nou een goede seo webtekst?

Seo webteksten tips

Eindelijk! Facebook heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd in de bedrijvenpagina's, de zogenoemde "fanpages". Je kunt nu met je bedrijvenpagina acteren als een natuurlijk persoon.

Bedrijvenpagina op Facebook

Social media zijn open, vrij toegankelijk en interactief. ze zijn laagdrempelig, iedereen kan ermee aan de slag. Maar pas op voor de valkuilen. Pas op voor de don'ts van social media.

Don'ts in social media

Webcare is het het reageren op vragen, klachten of complimenten die klanten op het web plaatsen.

Wat is webcare?

Door de schoolwebsite goed bij te houden en met deze website actief aanwezig te zijn in social media is het mogelijk om van deze schoolwebsite een echt platform te maken. Een platform waarop de leerlingen bijna dagelijks te vinden zijn.

Schoolwebsite bijhouden

Google noemt dit de "lokale bedrijfsresultaten" en zet deze resultaten boven de overige zoekresultaten. Een plek dus, waar iedereen wel wil staan. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Hoog in Google Places

Als stagiair(e) Content & Social leer je waardevolle online content te creëren en via de juiste kanalen te delen met de doelgroep.

Vacature stage: content & social

Google laat steeds vaker (not provided) zien bij de zoekwoorden in Google Analytics.

Not provided in Google Analytics

OnlineAmbitie is een echt Rotterdams bureau. Daarom zijn wij ambassadeur geworden van een echt Rotterdams magazine. Gers!Magazine #3.

ambassadeur rotterdams gers!magazine #3

Door de website op te frissen en actueel te houden, verbeteren wij de online aanwezigheid van de Rotterdamse stichting Ketelbinkie.

Webredactie voor Stichting Ketelbinkie

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we lid geworden van het Platform Communicatie Rotterdam.

Lid van Platform Communicatie Rotterdam

Een papieren brochure die boordevol OnlineAmbitie staat.

online ambitie in een offline boekje

Ons nieuwe kantoor heeft een 270-graden uitzicht over de Rotterdamse binnenstad en haven.

verhuisd naar schiehavenkade 166

Oudere websites, die er dankzij een kleine opfrisbeurt weer een tijdje tegenaan kunnen. De afgelopen tijd kregen we steeds meer aanvragen om een website op te frissen.

opfrissen websites

OnlineAmbitie is jarig en wordt 3 jaar. 3 jaar in een continue veranderend online landschap.

3 jaar

Een webredacteur op afstand is een pré voor iedere onderneming. Hij houdt de bedrijfswebsite up-to-date en zorgt voor een betere online aanwezigheid van uw bedrijf.

webredacteur op afstand

We kunnen onze Google Adwordsklanten nu nog meer bieden. We hebben een Google Adwords Qualified Individual in huis.

google adwords qualified individual

De uitdaging voor ons was om de website te verbeteren door puur en alleen de content (inhoud) aan te passen. Gelukkig is content nou net datgene waar we zo goed in zijn.

website verbeteren

Voor Monoshop, de webshop voor design for kids, verzorgt OnlineAmbitie de adwordscampagne. Aanvullend hierop gaan we in de toekomst ook zoekmachineoptimalisatie (SEO) toepassen.

Adwords voor webshop Monoshop.nl

Vandaag bestaat Online Ambitie 2 jaar. Een mooi moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar, hoewel dit niet helemaal binnen onze visie past (we kijken liever, heel ambitieus, vooruit).

2 jaar onlineambitie

Een vormgever, een webshopbouwer en natuurlijk een online marketingbureau werden door Hair Labs gevraagd om mee te werken aan hun vernieuwde webshop. Een leuke en uitdagende opdracht.

vernieuwde webshop voor hair labs

De nieuwe website van Online Ambitie is vanmiddag om klokslag 12 uur online gegaan. Deze website vertegenwoordigt het nieuwe uiterlijk van Online Ambitie.

nieuwe website online ambitie

Online Ambitie heeft een Google Analytics Certified Individual in huis.

google analytics individual qualification

Online Ambitie heeft een nieuw blog gelanceerd. Het is er nu misschien nog stil, maar we gaan er snel meer lawaai maken.

online ambitie presenteert een nieuw blog
zie ook...
aanmelden nieuwsbrief
Graag een geldig e-mailadres invoeren

we betrekken u graag bij ons mooie bureau en helpen u met úw online ambitie.

neem contact met ons op
Controleer uw invoer en probeer opnieuw