Menu
 

webteksten schrijven

webteksten schrijven

webteksten schrijven

wij schrijven leuke, bijzondere en boeiende webteksten die ook nog eens super zoekmachinevriendelijk zijn. dit laatste is belangrijk, want u wilt natuurlijk ook goed gevonden worden.

zoekmachinevriendelijke webteksten

de webteksten die wij schrijven zijn voor bezoekers gemakkelijk te scannen. dit maakt uw website gebruiksvriendelijker. maar onze webteksten zijn tegelijk door de zoekmachine eenvoudig te indexeren. wat uw website beter vindbaar maakt in de zoekmachines, zoals google.

zo werken wij

wij gaan eerst met u in gesprek en schrijven op basis daarvan de webteksten. desgewenst mag u natuurlijk ook informatie in klad aanleveren. dan zetten wij dat om naar heldere en duidelijk webteksten. het liefst schrijven we de webteksten voor uw hele website of webshop. zodat alles in dezelfde stijl blijft en we rekening kunnen houden met tekstlinks naar andere pagina’s. u kunt ons natuurlijk ook vragen 1 of meerdere losse pagina’s te schrijven. bijvoorbeeld een zoekmachinevriendelijke landingspagina.

het start met een gesprek

wij starten met een vrijblijvend gesprek over uw website en uw ambitie. wij leggen onze werkwijze uit en geven aan wat we van u verwachten. en natuurlijk wat u van ons mag verwachten. op basis van uw doelstelling maken we een passend voorstel. vervolgens starten we samen om van uw website een succes te maken. eventueel werken we hierin ook samen met uw websitebouwer of IT-manager.

Zin in een inspirerend gesprek?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]