Menu
 

webredactie

webredactie

betrouwbare webredactie

een website waarop iets gebeurt, leeft. een website waarvan de inhoud regelmatig wijzigt is en blijft interessant voor uw bezoekers. maar ook de zoekmachines houden van verse content. betrouwbare webredactie kunt u eenvoudig bij ons uitbesteden. wij zorgen er dan voor dat uw website altijd up-to-date is. 

verse content

een andere banner, een wisselende slider, een nieuwe actie en regelmatig nieuwsberichten en andere interessante artikelen. verse content houdt uw website interessant voor de bezoeker en geeft u voldoende content die u kunt delen met uw fans. bijvoorbeeld via social media en een nieuwsbrief.

zo werken wij

wij werken full service. vooral bij webredactie is dat erg handig. wij zorgen ervoor dat u er zo min mogelijk zelf aan hoeft te doen. zodat u zich vooral kunt richten op uw eigen kerntaken.

het start met een gesprek

wij starten met een vrijblijvend gesprek over uw website en uw ambitie. wij leggen onze werkwijze uit en geven aan wat we van u verwachten. en natuurlijk wat u van ons mag verwachten. op basis van uw doelstelling maken we een passend voorstel. vervolgens starten we samen om van uw website een succes te maken. eventueel werken we hierin ook samen met uw websitebouwer of IT-manager.

Zin in een inspirerend gesprek?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]