Social Media advies

Wij plannen, maken en verspreiden berichten die jouw verhaal vertellen

Wil je advies over social media?

Met social media advies geven we je de juiste tools en strategie voor een geweldige social media campagne. Als tijdelijke campagne, of als constante communicatiestroom met jouw achterban.

Laten we eerst eens koffie drinken

Wil je advies over social media?

Je deelt de mooiste blogs en je informeert ze over producten, diensten en wat er zich verder afspeelt binnen de muren van je bedrijf. Wij helpen je met de keuze voor het platform, het opzetten van de strategie en eventueel zelfs het uitvoeren van de campagne.

Wij vinden jouw doelgroep

Welk Social Media kanaal past het beste bij jouw bedrijf, merk, dienst of product? Waar vind je jouw doelgroep en wat vinden ze interessant? Afhankelijk hiervan zetten we in op Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram. En natuurlijk doen we iets met Google Plus. Of is LinkedIn soms interessanter voor jouw business? We adviseren je graag!

Ingrediënten

Een goede social media strategie

De juiste social media kanalen

Likable content

Een groeiende groep volgers

Zo werken wij

Social Media doe je als bedrijf natuurlijk zelf. Want zelf weet je precies wat er binnen het bedrijf aan de hand is. Wij assisteren en adviseren. En we geven je handige tools om de Social Media structureel aan te pakken, uiteraard vanuit de inhoud. Ben jij er klaar voor om de volgers definitief aan je te binden?

En als je ook de uitvoering wilt uitbesteden… dan regelen we dat natuurlijk gewoon.

Portfolio

Bekijk de cases van ‘Social Media Advies’ die ons eerder al erg blije klanten opleverden.

Online marketing voor Lab Stores

Online bekendheid voor Thermiq

Zullen we eerst afspreken?

Heb je al zin in een inspirerend gesprek? Laten we dan snel eens afspreken en samen een goede social media strategie maken. Wij hebben er al zin in. Jij ook?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]