Menu
 

seo marketing

seo marketing

zoekmachineoptimalisatie

een website of webshop zonder bezoekers is een nachtmerrie. en één van de manieren om blijvend bezoekers naar uw website te trekken is goede zoekmachineoptimalisatie. het voordeel van een goede positie in google is dat u niet voor iedere klik hoeft te betalen. en dat organische resultaten een stuk geloofwaardiger zijn dan betaalde klikken.

seo vanuit de content

wij geloven in de inhoud, in goede content dus. en we zijn niet de enige. ook google gelooft in de inhoud en maakt deze steeds belangrijker binnen het algoritme. maar goede inhoud is niet het enige. google houdt ook van gestructureerde data. dat zaken logisch zijn en relevant. wij maken de inhoud van uw website of webshop google-proof.

zo werken wij

we structureren uw website of webshop en maken de inhoud relevant aan de zoektermen waarop u zich wilt richten. we zorgen voor vreselijk goede inhoud waar zowel google als uw (menselijke) bezoekers van smullen. tenslotten zorgen we voor meer online bekendheid van uw website of webshop.

het start met een gesprek

wij starten met een vrijblijvend gesprek over uw website en uw ambitie. wij leggen onze werkwijze uit en geven aan wat we van u verwachten. en natuurlijk wat u van ons mag verwachten. op basis van uw doelstelling maken we een passend voorstel. vervolgens starten we samen om van uw website een succes te maken. eventueel werken we hierin ook samen met uw websitebouwer of IT-manager.

Zin in een inspirerend gesprek?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]