online marketing advies

online marketing advies

online marketing advies

bijna iedereen gebruikt dagelijks het internet. daardoor is online marketing onmisbaar geworden voor uw business. maar hoe kunt u uw bedrijf nu echt goed online positioneren? hoe werkt online advertising en welke social media zijn geschikt? hoe richt u uw website of webshop zo optimaal mogelijk in? en wat zijn de nieuwe trends in online marketing? dat zijn veel vragen, maar geen nood, wij helpen u op weg. 

advies en uitvoering

wij adviseren u niet alleen over online marketing, we kunnen het ook uitvoeren. we doen niet alles zelf hoor, we werken samen met één van de beste webbouwers van rotterdam. en ook een fotograaf is zo ingevlogen, mocht dat nodig zijn. met wie we ook samenwerken, wij zijn altijd uw aanspreekpunt en uw adviseur. dat is wel zo handig.

het start met een gesprek

wij starten met een vrijblijvend gesprek over uw website en uw ambitie. wij leggen onze werkwijze uit en geven aan wat we van u verwachten. en natuurlijk wat u van ons mag verwachten. op basis van uw doelstelling maken we een passend voorstel. vervolgens starten we samen om van uw website een succes te maken. eventueel werken we hierin ook samen met uw websitebouwer of IT-manager.

Zin in een inspirerend gesprek?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]