Menu
nieuwsbrieven verzenden

Nieuwsbrieven versturen

Nieuwsbrieven versturen komt altijd op de laatste plaats. Je weet hoe belangrijk het is om contact te houden met je relaties. Toch lukt het bijna nooit om die geweldige nieuwsbrief die je in gedachten hebt op tijd te maken en te versturen. Gelukkig hebben wij de oplossing. Wij doen het voor je.

Houd contact met de doelgroep

Met een goede nieuwsbrief hou je eenvoudig contact met de doelgroep. Heel laagdrempelig informeer je jouw klanten, leveranciers en fans over de bedrijfsvoering. Als webshop doe je goede aanbiedingen en toon je de nieuwste producten. Daarnaast probeer je met de nieuwsbrief interactie te krijgen met de lezers.

Zo werken wij

We starten met de e-mailadressen van je klanten, want die mogen we mailen. Deze lijst laten we vervolgens groeien, zodat het bereik steeds groter wordt. En we kijken of we de lijst kunnen verrijken. Want hoe meer informatie we hebben over de ontvangers, hoe specifieker we kunnen mailen. We ontwerpen een e-mailtemplate die past bij jouw huisstijl. En we kiezen voor een standaard indeling, zodat het herkenbaar is voor de ontvanger. Vervolgens schrijven, plannen en versturen we de nieuwsbrieven.  En natuurlijk maken we statistieken waarop we kunnen sturen. Met onlineambitie wordt e-mailmarketing een succes!

Het start met een gesprek

Wij starten altijd met een vrijblijvend gesprek. Want de basis van een goede samenwerking is het allereerste kennismakingsgesprek. We leggen onze werkwijze uit, geven aan wat we van jou verwachten en wat je van ons mag verwachten. Op basis van jouw doelstelling maken we vervolgens een passend voorstel. Als we het eens zijn starten we samen om van jouw website, webshop en blog een succes te maken. Eventueel werken we hierin samen met de websitebouwer en/of IT-manager.

Zin in een inspirerend gesprek?

Jouw naam

Jouw e-mailadres

Jouw telefoonnummer

Bericht

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]
1 Comment
  • Jaap van Iperen

    9 januari 2017 at 11:28 Beantwoorden

    onlineambitie doet dit nu al anderhalf jaar voor ons en we zijn erg blij met de altijd snelle en adequate dienstverlening. Ze nemen ons dit echt uit handen.

    Jaap van Iperen

Post a Comment