nieuwsbrieven verzenden

nieuwsbrieven versturen

nieuwsbrieven versturen komt altijd op de laatste plaats. u weet hoe belangrijk het is om contact te houden met uw relaties, maar toch is eigenlijk nooit tijd om een goede (echt gerse) nieuwsbrief te maken en te versturen. de oplossing is simpel. wij doen het voor u.

hou contact met uw doelgroep

met een goede nieuwsbrief houdt u contact met uw doelgroep. heel laagdrempelig informeert u uw klanten, leveranciers en fans over uw bedrijfsvoering. als webshop doet u goede aanbiedingen en toont u de nieuwste producten.

zo werken wij

we starten met de e-mailadressen van uw klanten, want die mogen we mailen. deze lijst laten we vervolgens langzaam groeien, zodat uw bereik steeds groter wordt. we ontwerpen voor u een e-mailtemplate die past bij uw huisstijl. we kiezen voor een standaard indeling, zodat het herkenbaar is voor de ontvanger. vervolgens schrijven, plannen en versturen we uw nieuwsbrieven. we doen dit full service, dus u kunt zich gewoon bezig houden met uw eigen core business.

het start met een gesprek

wij starten met een vrijblijvend gesprek over uw website en uw ambitie. wij leggen onze werkwijze uit en geven aan wat we van u verwachten. en natuurlijk wat u van ons mag verwachten. op basis van uw doelstelling maken we een passend voorstel. vervolgens starten we samen om van uw website een succes te maken. eventueel werken we hierin ook samen met uw websitebouwer of IT-manager.

Zin in een inspirerend gesprek?

uw naam

uw e-mailadres

uw telefoonnummer

uw bericht

Wat vindt u van deze pagina?
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]
1 Comment
  • Jaap van Iperen

    9 januari 2017 at 11:28 Beantwoorden

    onlineambitie doet dit nu al anderhalf jaar voor ons en we zijn erg blij met de altijd snelle en adequate dienstverlening. Ze nemen ons dit echt uit handen.

    Jaap van Iperen

Post a Comment