Menu
 

marketing webshop

webshop marketing

webshop marketing

een webshop is retail en retail is de champions league van alle business. de concurrentie is hevig en de (particuliere) klant kritisch. daarom is een doordachte webshop marketing onmisbaar. want een webshop die niet gevonden wordt is als een winkeltje in een achterafsteegje, waar niemand langskomt, niemand naar binnen gaat en niemand ooit iets koopt. dat is toch niet uw ambitie?

bekendheid, bezoekers, conversie

wij geven uw webshop meer bekendheid. dit leidt tot meer bezoekers, die dan natuurlijk ook nog moeten converteren. die conversie realiseren we door uw webshop verder te verbeteren en te optimaliseren. uiteraard altijd in overleg met onze opdrachtgever. want echt goede webshop marketing doen we samen.

zo werken wij

we verbeteren de inhoud van uw webshop, want de inhoud is altijd de basis van het succes. vervolgens zorgen we ervoor dat uw webshop meer bekendheid krijgt, bijvoorbeeld met brandingcampagnes. en we zorgen dat hij beter gevonden wordt in de zoekmachine. tenslotte optimaliseren we de website om zo een topconversie te realiseren.

het start met een gesprek

wij starten met een vrijblijvend gesprek over uw website en uw ambitie. wij leggen onze werkwijze uit en geven aan wat we van u verwachten. en natuurlijk wat u van ons mag verwachten. op basis van uw doelstelling maken we een passend voorstel. vervolgens starten we samen om van uw website een succes te maken. eventueel werken we hierin ook samen met uw websitebouwer of IT-manager.

Zullen we een keer praten?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]