Menu
 

facebook advertenties

social media

facebook advertenties

de basis van een groot bereik voor uw boodschap is het kiezen van meerdere kanalen. naast google is facebook een prachtig medium om nieuwe klanten aan te trekken. een advertentiecampagne levert snel een grote schare fans op die maar wat graag uw bedrijf of merk volgen.

een groot bereik

we zetten in op groei, maar we kiezen ook voor actiematige campagnes. dus enerzijds willen we dat meer mensen uw facebookpagina liken. anderzijds communiceren we acties aan een duidelijk afgebakende doelgroep. facebook maakt het mogelijk om de doelgroep op basis van demografische gegevens, geografische gegevens en interessegebieden af te bakenen. zo communiceert u alleen met uw daadwerkelijke doelgroep.

zo werken wij

adverteren op facebook start met een bedrijfspagina op facebook. als u dit nog niet heeft, zetten wij hem voor u op. vervolgens kiezen we de doelgroep en bouwen de campagnes op. vanaf het moment dat we starten met adverteren, meten we constant de resultaten en sturen we bij als dit nodig is.

het start met een gesprek

wij starten met een vrijblijvend gesprek over uw website en uw ambitie. wij leggen onze werkwijze uit en geven aan wat we van u verwachten. en natuurlijk wat u van ons mag verwachten. op basis van uw doelstelling maken we een passend voorstel. vervolgens starten we samen om van uw website een succes te maken. eventueel werken we hierin ook samen met uw websitebouwer of IT-manager.

Zin in een inspirerend gesprek?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]