Menu
 

Blog schrijven

Zullen wij boeiende blogs voor je schrijven?

Wij vinden een blog het perfecte middel om boeiende verhalen te vertellen. Over jouw bedrijf, de mooie producten of iets compleet anders. Wij helpen je met het bedenken van de strategie en de opzet van het blog. Wij nemen het bloggen serieus. Want wij geloven dat jouw klanten zitten te wachten op ijzersterke verhalen. Het is gewoon de perfecte tool voor branding, promotie en klantenbinding.

Ingrediënten

Een pakkend verhaal met een ijzersterke titel

Een sprekend beeld

De juiste kanalen voor goede verspreiding

Dat is een goed verhaal!

Wij vinden het gaaf om een echt goede verhalen te maken. Om een blog te schrijven dat van kop tot staart klopt. En dat natuurlijk onverwacht vaak gelezen wordt. Dat laatste kan alleen als ook de verspreiding via nieuwsbrief, social media of andere kanalen op orde is. Een groot bereik en een boeiend blog is een gouden combinatie. Wij helpen je niet alleen bij het schrijven van blogs, maar ook bij het vergroten van het bereik.

Zo werken wij

Boeiende blogs worden door je bezoekers vol interesse lezen. Het zijn verhalen die wij voor je schrijven, waar we een sprekend beeld bij zoeken en die we verspreiden via social media en nieuwsbrieven. Met een goed verhaal bind je je klanten aan je. Ze worden loyaal, fan en misschien zelfs een ambassadeur voor jouw bedrijf of merk. Ook google waardeert goede blogs buitensporig hoog. Het zal je verbazen wat goede blogs doen voor je naamsbekendheid. En je ranking in de zoekmachine.

Portfolio

Bekijk de cases van ‘blogs schrijven’ die ons eerder al erg blije klanten opleverde.

Online marketing voor Lab Stores

Online bekendheid voor Thermiq

Het start met een gesprek

Wij starten altijd met een vrijblijvend gesprek. Want de basis van een goede samenwerking is het allereerste kennismakingsgesprek. We leggen onze werkwijze uit, geven aan wat we van jou verwachten en wat je van ons mag verwachten. Op basis van jouw doelstelling maken we vervolgens een passend voorstel. Als we het eens zijn starten we samen om van jouw website, webshop en blog een succes te maken. Eventueel werken we hierin samen met de websitebouwer en/of IT-manager.

Zullen we eerst afspreken?

Heb je al zin in een inspirerend gesprek? Laten we dan snel eens afspreken en samen een degelijk plan maken voor het schrijven en verspreiden van boeiende blogs. Wij hebben er al zin in. Jij ook?

Naam

Mail

Telefoon

Bericht

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]