Menu
 

adwordscampagne

di

adwords uitbesteden

bovenaan met adwords

4 adwords advertenties, 3 lokale google maps resultaten, 1 regel met afbeeldingen en daarna pas de organische resultaten. dit is de opbouw van de google resultaten op een willekeurige zoekterm. als u in google bovenaan wilt staan, dan zult u dus moeten adverteren. maar hoe doet u dat? en hoe houdt u de kosten in de hand?

lage klikkosten

door de juiste zoektermen te kiezen realiseren we lage klikkosten. we gebruiken goed afgebakende zoektermen die alleen relevant verkeer naar uw website sturen. brede zoekwoorden betekent schieten met hagel tegen een veel te hoge prijs per schot. dat willen we zo veel mogelijk beperken, zodat u binnen uw budget zoveel mogelijk verkeer krijgt en een hoge conversie realiseert.

zo werken wij

google adwords is synoniem voor meten en optimaliseren. we starten met een schot hagel om te kunnen meten welke kant we op moeten. vervolgens perken we de zoektermen steeds verder, zodat alleen super relevant verkeer uw website bezoekt. op die manier kunnen we het budget knijpen, terwijl we het resultaat verbeteren.

het start met een gesprek

wij starten met een vrijblijvend gesprek over uw website en uw ambitie. wij leggen onze werkwijze uit en geven aan wat we van u verwachten. en natuurlijk wat u van ons mag verwachten. op basis van uw doelstelling maken we een passend voorstel. vervolgens starten we samen om van uw website een succes te maken. eventueel werken we hierin ook samen met uw websitebouwer of IT-manager.

Zin in een inspirerend gesprek?

Naam

E-mail

Telefoon

Bericht

Wat vind je van deze pagina?
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]