artikelen

Waarom zou je nou bloggen over anderen? Heel simpel. Omdat anderen dat leuk vinden en het bericht waarin ze genoemd worden graag willen delen met hun fans.

Blog eens over iemand anders

Facebook biedt voor alle bedrijven heel interessante mogelijkheden. Maar naast voordelen zijn er ook nadelen aan adverteren op facebook.

voordelen en nadelen van facebook adverteren

Je wilt je doelgroep bereiken en boeien. Je wilt meer online aanwezigheid en zichtbaar zijn op het internet. Hoe doe je dat?

Online Marketing voor je webshop

Google Penguin is een zelf lerende update voor het algoritme van Google. De Penguin update pakt websites met slechte linkprofielen aan.

Niet bang voor de Google Penguin update

Meer bezoekers op je website, wie wil dat nou niet? Hoe hoog of laag je gemiddelde conversiepercentage ook is, meer bezoekers zorgen altijd voor meer verkopen of aanvragen...

meer bezoekers op website

Webteksten zijn onderhevig aan mode. Als je maandelijks de teksten op je website doorleest, zul je maandelijks wijzigingen aanbrengen. Er is altijd wel een woord of een zin die beter kan. En meet je ook de vindbaarheid? Dan zul je nog meer willen wijzigen...

de evolutie van een webtekst

Google Lokaal is de nieuwe naam van Google Places. Het is volledig geïntegreerd in het sociale netwerk Google Plus. Dit biedt voor zowel bedrijven als de klanten vele nieuwe voordelen.

google lokaal

Een goede nieuwsbrief schrijven begint met het bepalen van je doelgroep en haar redenen om uw nieuwsbrief te willen lezen. Hiervoor definieren we 3 hoofdredenen.

een goede nieuwsbrief schrijven

De waarde van verse content op je website is erg hoog. En als je er op de juiste manier mee omgaat, kun je er nog lang van genieten ook. Dan blijft de content extra lang vers.

de waarde van verse content

Pinterest is niet alleen een mooie social-image-sharing-tool, het is ook een krachtige SEO tool. In 3 eenvoudige stappen kun je jouw pinterestaccount optimaliseren voor de zoekmachine.

seo met pinterest

Website onderhouden is belangrijk. Misschien nog wel belangrijker dan de aanschaf van de website. Wilt u zelf uw bedrijfswebsite onderhouden? Of wilt u dit juist uitbesteden?

Website onderhouden

Twitter is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een onmisbaar 'social medium'. Steeds meer bedrijven willen aanwezig zijn op twitter. Maar ja, hoe pak je dit aan? Want, hoe werkt twitter eigenlijk?

Hoe werkt Twitter

Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van Twitter en gaan zakelijk twitteren. Zakelijk twitteren wijkt door het zakelijk karakter af van privé twitteren.

Zakelijk twitteren

Wat wordt er over u of uw bedrijf geschreven op het internet? Wat wordt er gezegd over uw merk in social media? En voor u persoonlijk: waar vindt u een vacature van de door u begeerde functie?

Google Alerts

De webtekst is hierdoor een van de belangrijkste aandachtspunten om tot een zoekmachinevriendelijke website te komen. maar hoe schrijf je nou een goede seo webtekst?

Seo webteksten tips

Eindelijk! Facebook heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd in de bedrijvenpagina's, de zogenoemde "fanpages". Je kunt nu met je bedrijvenpagina acteren als een natuurlijk persoon.

Bedrijvenpagina op Facebook

Social media zijn open, vrij toegankelijk en interactief. ze zijn laagdrempelig, iedereen kan ermee aan de slag. Maar pas op voor de valkuilen. Pas op voor de don'ts van social media.

Don'ts in social media

Webcare is het het reageren op vragen, klachten of complimenten die klanten op het web plaatsen.

Wat is webcare?

Door de schoolwebsite goed bij te houden en met deze website actief aanwezig te zijn in social media is het mogelijk om van deze schoolwebsite een echt platform te maken. Een platform waarop de leerlingen bijna dagelijks te vinden zijn.

Schoolwebsite bijhouden

Google noemt dit de "lokale bedrijfsresultaten" en zet deze resultaten boven de overige zoekresultaten. Een plek dus, waar iedereen wel wil staan. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Hoog in Google Places
zie ook...
aanmelden nieuwsbrief
Graag een geldig e-mailadres invoeren

we betrekken u graag bij ons mooie bureau en helpen u met úw online ambitie.